"Європейський парламент". Зіграй у новому турі євроквізу!

 

Зіграй у вікторину про Європейський парламент та змагайся за подарунки від Представництва ЄС в Україні.

Чи знаєте ви результати виборів 2024 до Європарламенту? Якщо так, тоді у вас точно є шанси на перемогу у новій вікторині на платформі Euroquiz.org.ua!



Новий тур Євроквізу-2024 присвячений Європейському парламенту - єдиній інституції Євросоюзу, яка обирається напряму. Цей орган є колективним голосом звичайних людей, адже депутатів Європарламенту обирають громадяни країн ЄС кожні 5 років.

Європарламент – це надзвичайно потужний законодавчий орган ЄС. Він ухвалює рішення щодо законів ЄС разом із Радою Європейського Союзу, обирає Президента Європейської комісії, має право затвердити або розпустити всю Єврокомісію, а також затверджує бюджет Євросоюзу.

Дізнайтесь неочікувані факти про Європарламент - переходьте за посиланням

https://euroquiz.org.ua/euroquiz?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0nIQvEzCyXi8Q6bIcxVzaSo5tT2ANDfwHWFXvHFvo9trmXzbTRtSYlq5A_aem_lhw6un23wsc7bZgBclvkHQ

, натискайте кнопку «Грати» та реєструйтесь у грі.

Квіз триває з 28 червня по 25 липня 2024 року. Щодня у Вас з’являтимуться три спроби відповісти на 15 запитань квізу та нові шанси покращити свою позицію у рейтингу.

Після завершення цього туру вікторини, 100 найуспішніших і найкмітливіших гравців, які взяли участь у двох рівнях гри, отримають цікаві набори призів від Представництва ЄС в Україні. Бажаємо цікавої гри!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

БЕЗПЕКА (ЦИ)ВІЛЬНИХ: Як не втратити зв’язок та Інтернет під час відключень електроенергії