Новий квіз про видатні пам’ятки Європи. Долучайтеся!

 

Вирушайте у віртуальну подорож пам'ятками Європи з Євроквізом! Натискайте кнопку "Грати" та відповідайте на 15 незвичайних питань про культурну спадщину країн Європейського Союзу.

Квіз про пам'ятки Європи триває з 5 серпня по 4 вересня. Кожного дня у вас є одна спроба зіграти та покращити свій результат.


100 найбільш успішних гравців вікторини отримають набори призів від Представництва ЄС в Україні:

1 місце - фірмова флешка і кепка (1-10 місце у грі першого рівня складності і 1-15 місце у грі другого рівня складності),

2 місце - фірмова футболка і рефлектор (11-20 місце у грі першого рівня складності і 16-40 місце у грі другого рівня складності),

3 місце - фірмові еко-блокнот з ручкою і силіконовий браслет (21-30 у грі першого рівня складності і 41-70 місце у грі другого рівня складності).

 Переходьте за посиланням та занурюйтесь у світ культурної спадщини країн Європейського Союзу. https://euroquiz.org.ua/euroquiz?fbclid=IwAR0_pFlSY5mbC9T3TBToLyHCugHZhiwwDj5q5PRpNmd8CfU3FPTsFaEBvnU

Бажаємо вам успіхів у грі!

Як грати в Євроквіз?

Ø Переходьте на сайт за посиланням, натискайте кнопку “Грати” та створюйте свій особистий акаунт. Реєстрація потрібна для того, щоб відстежувати свої бали у рейтинговій табличці.

Ø Налаштуйтесь на тему та розпочинайте гру, що складається з 15 запитань (12 питань для дітей до 14 років).

Ø У грі є два головних показники – правильні відповіді на питання та швидкість. Тому, аби здобути більше балів, потрібно правильно відповідати та грати якомога швидше. За часом допоможе слідкувати таймер, що вбудований у квіз.

Ø Якщо ви хочете покращити свій результат, зіграйте у квіз ще раз наступного дня. Кожного нового дня для гравців відкривається нова спроба.

Ø Правила Євроквізу не дозволяють грати з множинних акаунтів. З одного пристрою може грати лише одна особа. 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Винахідник приносить світло в'язням темряви. Всесвітній день абетки Брайля