Камера! Мотор! Поезія! Конкурс для українців, які перебувають в країнах ЄС

 

Перебуваєте у країні Європейського Союзу, але прагнете бути ближче до України та підкреслити свою українську ідентичність? Мрієте поїхати в Брюссель та побачити установи ЄС на власні очі?

Представництво Європейського Союзу в Україні має для вас ідею! Долучайтеся до поетичного флешмобу, щоб підтримати єдність українців із різних куточків Європи.

Аби взяти участь у флешмобі:

 Продекламуйте уривок із вірша Василя Симоненко «Ти знаєш, що ти — людина» та запишіть коротке відео.

 До 1 вересня опублікуйте відео в соцмережах із хештеґом #РазомТворимо та обовʼязково позначте сторінку Представництва ЄС в Україні (Facebook – https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine ).

🔸 Завантажте ролик на файлообмінник (Google Drive, Dropbox, OneDrive, WeTransfer, Fex.Net, DropMeFiles тощо) та заповніть анкету учасника флешмобу https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLSec-DVFd-bqIVTSQNKynZ2AEjYv7NzsDr9ed9DkIKaU3IvtOg/viewform?usp=sf_link&fbclid=IwAR2MO6LIqABpfWeorHubZwzI4QY3fxwFQWS4QgmWVbJCV-Jra5SQTFdpZqI&pli=1

 Не забудьте вказати, в якій саме країні Євросоюзу ви перебуваєте.

Технічні вимоги до відео:

• Тривалість максимум 1 хвилина.

• Будь-який спосіб знімання: смартфон чи камера.

• Горизонтальний або вертикальний формат, високе розширення, якість 720p, 1080p або 4K.

         Флешмоб триває до 1 вересня 2023 року.

Найкращі відеороботи ми змонтуємо в єдиний ролик від Представництва ЄС, який покажуть на українських телеканалах в кінці 2023-го року. Автори найкращих відео зможуть взяти участь в освітньому візиті до Брюсселя та відвідати установи Європейського Союзу.

За деталями, будь ласка, звертайтеся до Станіслава Королькова, тел +38(099)455-23-75 (WhatsApp, Telegram, Viber), skorolkov@internews.ua.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Винахідник приносить світло в'язням темряви. Всесвітній день абетки Брайля