Онлайн трансляції із зоопарків, заповідників, океанаріумів та просто дикої природи!


Коронавірус та пов’язаний з ним тимчасовий карантин примусив багатьох з нас залишатись вдома та рідко виходити на вулицю і перебувати на природі, але ми не повинні переставати відчувати та милуватися навколишнім світом. Ви в два кліки можете «вийти» на природу, навіть дику – для цього потрібно лише підключення до мережі Інтернет.

На щастя, зоопарки, океанаріуми, заповідники, реабілітаційні центри та просто небайдужі громадяни проводять прямі трансляції з різних куточків нашої планети, які можуть розважити дітей і дорослих, та змусити споглядати за милими тваринками годинами!

Нижче ми зібрали 15 зоопарків в Україні, Європі та США з веб-камерами і звідки ведуться онлайн трансляції життя тваринок, 5 трансляцій із заповідників, реабілітаційних та дослідницьких центрів, 2 трансляції з океанаріумів, а також більше 20 веб-камер з видом на гнізда, годівнички та просто дику природу!

Від трансляцій життя курника до багатотисячного стада лосів, а веб-камер з милотою типу панд, лемурів, коал, слоненят дуже багато!
Все тут

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла