Герої нашого часу


Найвідоміші глянцеві журнали про тих, хто бореться з коронавірусом
Вірусна пневмонія, спричинена коронавірусом, вже забрала більш, ніж 20 тисяч життів по всьому світу. Та лікарі у різних куточках планети щодня ризикують власним здоров’ям та життям і намагаються врятувати сотні тисяч пацієнтів.

Модне французьке видання Elle випустило спеціальний номер, присвячений справжнім героям нашого часу. Лікарям, які, ризикуючи власним життям, рятують тих, хто постраждав від пандемії коронавірусу. Усі вони в масках, що є невід’ємними атрибутами сьогодення. Вони роблять все для того, щоб якомога швидше подолати смертоносне захворювання Covid-19. Вже не один медичний працівник зазнав ураження коронавірусом. Проте тисячі лікарів продовжують працювати, щоб зберегти життя іншим людям.
У свою чергу італійський глянець Vanity Fair, який описував шоу-бізнес та фешн-життя країни, вирішив тимчасово змінити свою специфіку та присвятив випуск тим «хто веде глобальну війну з коронавірусом на італійській лінії фронту». Редактори журналу повідомили, що всі доходи з випуску буде пожертвувано на потреби лікарні Папа Джованні XXIII в Бергамо в регіоні Ломбардія. Сам примірник Vanity Fair Italy буде безкоштовним для італійців.

На обкладинці журналу зображена 39-річна фахівець з легеневих захворювань в лікарні Бергамо Катерина Конті, яка, в ці дні перебуває на передньому краї, щоб спробувати утримати спустошене місто на ногах. 
У журналі читачі зможуть прочитати численні історії
про родину фармацевтів в Салерно, які продовжують працювати на свою громаду, незважаючи на те, що їхня донька перебуває в профілактичній ізоляції;
касир і газетний кіоск, які щодня спілкуються з публікою; заводський робітник, який виготовляє товари першої необхідності;
волонтер в Марке, який доставляє ліки в будинки для людей з ослабленою імунною системою,
і лікар загальної практики в провінції Брешіа, розповідаючи про труднощі, з якими вони стикаються сьогодні та багато інших.
«Бергамо і його лікарні опинилися небажаним епіцентром безпрецедентного землетрусу в сфері охорони здоров'я. Тиск на весь наш регіон – неймовірний, а охорона здоров'я є нашою лінією фронту. Лікарі та медсестри роблять неможливе. Ми повинні надати їм всю можливу підтримку. Нам потрібні люди і обладнання для забезпечення попиту на медичну допомогу, яка перевищує нинішню пропускну здатність, хоча з моменту виникнення цієї надзвичайної ситуації вона зросла. Тому ми дякуємо Vanity Fair і Condé Nast за те, що вони підтримують нас з усією міццю», – подякував за номер журналу мер Бергамо Джорджо Горі на сайті Vanity Fair Italy.
Журнал з'явиться у продажу з 8 квітня 2020 року. Всього, станом на 25 березня, в Італії підтвердили 74 386 випадків інфікування коронавірусом. Лише за один день кількість збільшилася на 5 210. Кількість смертей становить 7 503. Одужали від Covid-19 понад 9 тисяч людей.
Дуже гарні слова редактора тижневика Сімоне Маркетті: 
«Не називайте цих лікарів, медсестер, основних працівників і добровольців героями, тому що вони самі не хочуть, щоб їх називали такими. Це професіонали з надзвичайним почуттям обов'язку… Для нас вони стали відображенням сильної і повної надій Італії, країни, якій завжди вдавалося вижити в найважчі часи. Їхня історії та їхня робота, які розказані в цьому випуску Vanity Fair, стали цінними розповідями про людей, які залишаться з нами назавжди, не тільки під час цієї надзвичайної ситуації»

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла