Музей Гаррі Поттера в Лондоні: магія поруч!


Віртуальна екскурсія
Хто не мріяв хоч би раз побувати в альма-матер магії і чаклунства – школі Хогвардс?
Така можливість є. достатньо лише приїхати в Лондон і потрапити до музею студії Warner Brothers! Тут проводяться екскурсії знімальними павільйонами, і кожен може відчути себе реальним чарівником.
Скуштувати цукерки з різними смаками, зварити зілля, прогулятися Косою алеєю, придбати чарівну паличку? Легко! Тут все нереальне -  реально!
Всіх, хто через карантин сидить вдома, ласкаво просимо на віртуальну екскурсію до музею Гаррі Поттера!
Головний вхід
Студія Warner Brothers, де знімали всі 8 фільмів про хлопчика, який вижив, розташовується у передмісті Лондона Лівсден (Leavesden). Зараз студія працює як музей Гаррі Поттера.  
Велика зала Хогвартсу. Це найперша кімната в музеї Гаррі Поттера. Саме сюди ви потрапляєте після перегляду ролика про студію WarnerBrothers.
Стіл  готовий для трапези. Ось-ось домовики подадуть їжу.
Викладачі Хогвартсу
І вчителі вже зібралися для вітальної промови про початок навчального року.

Костюми оригінальні, ті, що використовувалися під час зйомок фільму

Оформлення зали вражає. Створюється відчуття, що ти потрапляєш в магічний світ Хогвартсу.
 Вхід до Великої зали
Шкода, що приміряти не можна.
І, нарешті ... магічний пісок - форма підрахунку баллів факультетів!

Коса алея
Ще одне цікаве місце в музеї Гаррі Поттера - це Коса алея. Ось вже де дійсно твориться диво. Ідеш по вулиці, заглядаєш у вітрини і розумієш, що впізнаєш кожну дрібницю.
Святковий бал
Відразу після Великої зали ви потрапите до величезного приміщення, де знаходиться безліч цікавих декорацій. Все починається зі Святкового балу. Тут можна побачити безліч приголомшливих костюмів і різних інтер'єрів.

Пам'ятаєте, стіл під час бенкету на балу в серії «Гаррі Поттер і Кубок Вогню»? Різні апетитні шоколадні страви?. Але це були муляжі, створені зі смоли і пофарбовані, щоб виглядати, як справжні.

Тварини-актори
У фільмах про Гаррі Поттера грали не тільки люди. Серед акторів є і різні хвостаті пухнастики. Звичайно, у фільмах про Гаррі Поттера було задіяно безліч тварин. Сову Гаррі грали цілих чотири сови, а роль щура Рона виконувало більше десятка гризунів.

Чарівний котел
Вітальня Грифіндору
Хлопчача спальня
Колекція чарівних паличок. А вам яка до вподоби?
Кабінет директора Албуса Дамблдора


Клас, де варили зілля
Двері до Таємної кімнати
Будинок родини Візлі
Модель замку Хогвартс - одне з найцікавіших місць музею. Для його створення було задіяно 86 художників і 74 майстри. Кілька місяців вони працювали над тим, щоб модель стала ідеальною.
Замок просто вражає: 50 футів в довжину, 16 метрів в діаметрі ... Його автор - художник Стюарт Крейг отримав престижну нагороду Bafta за його створення.
Замок Хогвартс виглядає зовсім справжнім - у вікнах горять смолоскипи, а тисячі лампочок кожні 4 хвилини змінюють освітлення з денного на нічний.

Сувенірний магазин
У сувенірному магазині стільки різноманітної атрибутики, що просто не можливо піти звідти без покупки. Є тут і солодощі. Звичайно, шоколадні жаби не стрибають, а від цукерок не йде з вух дим, але яке у них оформлення і смак!
Крім різних солодощів в магазині безліч деталей одягу для різних факультетів і не тільки. Є мантії капелюхи, форми гравців в квідич.
Обери свою чарівну паличку

Пірнай у світ музею Гаррі Поттера:
























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла