Всеукраїнський урок єдності. Інформаційна самооборона

 

6 жовтня о 12:00 Фільтр спільно з Суспільним проведе Всеукраїнський урок єдності.

         Для кого? Для школярів 5-11 класів, батьків та вчителів з усієї України.

 Де подивитись? Урок транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура та на YouTube-каналі. Перший 6 жовтня о 12:00, а також 13 жовтня о 9:30 у повторі.

16 лютого 2022 року Фільтр вперше ініціював Всеукраїнський урок з медіаграмотності, до якого долучилася вся країна. Виклики, з якими ми стикнулися вже за лічені дні, показали, що єдність – запорука нашої боротьби. Вміння не вестися на маніпуляції та протидіяти дезінформації допомагають нам зберегти єдність.

 6 жовтня Фільтр за підтримки партнерів уже вдруге організовує Всеукраїнський урок, присвячений медіаграмотності. Глядачі дізнаються, як протидіяти соціальним стереотипам, хто такі боти та тролі, як розумно споживати інформацію та не вестися на маніпуляції. Також організатори підготували сюрприз для школярів старших класів, про який оголосять під час уроку.

Організовуйте перегляд уроку у своїх школах та долучайтеся до трансляції разом зі своїми близькими. Критичне мислення – це наш щоденний донат у стійке суспільство!

Всеукраїнський урок з медіаграмотності реалізовується національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр», Міністерством культури та інформаційної політики України та телеканалом Суспільне Мовлення за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та фінансування від уряду Японії.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Винахідник приносить світло в'язням темряви. Всесвітній день абетки Брайля