Долучайтеся! Квіз "Європейський футбол"

 


Іспанія – чемпіон Євро-2024. А хто ж здобуде звання чемпіона у Євроквізі про європейський футбол? Можливо, це будеш саме ти!

Спробуй свої сили у новому футбольному квізі і дізнайся про відомі команди Європи, найталановитіших гравців, найкрутіші стадіони і звісно ж чоловічі та жіночі кубки чемпіонів!

Зіграй у новий Євроквіз "Європейський футбол" на платформі Euroquiz.org.ua та позмагайся за 1 зі 100 наборів призів. Переходь за посиланням

https://euroquiz.org.ua/euroquiz?fbclid=IwY2xjawEdZ6hleHRuA2FlbQIxMAABHTISHJfIVl80gxwvJ14NXdRag7R4YT39m7CP342x0KVj3nO1Zi1x_tDfqg_aem_Fw3g1K5yoDPeVkzqY01DAw, натискай кнопку «Грати» та реєструйся у грі.

Квіз триває з 28 липня по 25 серпня 2024 року. Щодня у тебе з’являтимуться три спроби відповісти на 15 запитань квізу (12 – для молодшої аудиторії) та нові шанси покращити свою позицію у рейтингу. Важливо відповідати не тільки правильно, але й швидко, щоб отримати якомога більше балів.

Після завершення туру 100 найбільш успішних і кмітливих гравців у двох рівнях гри отримають фірмові набори призів від Представництва ЄС в Україні:

Перше місце - 25 наборів з футболкою із символікою ЄС, розмальовкою та рефлектором

Друге місце - 35 наборів з Книгою "ЄС та Я", еко-блокнотом з ручкою і силіконовим браслетом

Третє місце - 40 наборів з еко-блокнотом з ручкою, книгою "Паспорт ЄС" і листівкою

Бажаємо  успіхів у новому турі Євроквізу!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

БЕЗПЕКА (ЦИ)ВІЛЬНИХ: Як не втратити зв’язок та Інтернет під час відключень електроенергії