Українці дякують Європі

 

До Дня Незалежності Український інститут запустив адвокаційну кампанію «Найменша підтримка», у межах якої висловлює подяку європейській спільноті за непохитну підтримку України у війні проти РФ.

«Ми хочемо подякувати європейській спільноті за її непохитну підтримку України у війні проти РФ. Адже кожен прояв солідарності – від дописів у соцмережах до українського прапорця у вікні – для нас безмежно важливий,» — зазначено в дописі, на фейсбуксторінці Українського інституту.


У межах кампанії в аеропортах великих європейських міст: Мюнхена, Франкфурта, Дюссельдорфа, Гельсінкі, Лондона, Рима, Мілана, Праги, Риги, Таллінна та інших, — на цифрових екранах демонструватимуть повідомлення солідарності від європейських прихильників та пости щирої вдячності від українців.



У людних місцях, зокрема в кафе, відвідувачі натраплятимуть на мініатюрні газети, де слова солідарності перетворили на газетні шпальти з десятками «дякую» за підтримку та всебічну допомогу Україні.






Український інститут – це державна установа, яка представляє українську культуру у світі та формує позитивний імідж України за кордоном. Інститут був заснований Кабінетом Міністрів України у 2017 році та належить до сфери управління Міністерства закордонних справ.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

БЕЗПЕКА (ЦИ)ВІЛЬНИХ: Як не втратити зв’язок та Інтернет під час відключень електроенергії