Візьми участь в онлайн-вікторині та отримай корисний подарунок

 

 

Рік тому, коли жорсткий загарбник спробував знищити свободу та незалежність нашої держави, Україна зробила сміливий історичний крок.

 Боронячи свою незалежність і європейські цінності та засади, на 5-й день повномасштабної війни Україна офіційно подала заявку на членство в ЄС.

 Підписаний Президентом України Володимиром Зеленським, Премʼєр-міністром України Денисом Шмигалем та Головою Верховної Ради України Русланом Стефанчуком документ дав початок інтенсивному порядку денному у відносинах України та ЄС на шляху до повноправного членства.


До річниці подання заявки на членство в ЄС Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції пропонує перевірити свої знання та взяти участь в онлайн-вікторині і навіть отримати корисний подарунок, якщо більшість ваших відповідей на питання будуть правильними.

Також треба залишити  імʼя та адресу поштової скриньки наприкінці тесту, аби ми могли звʼязатися з вами у разі виграшу приза.

Переможців обиратимуть серед тих, хто відповість правильно на більшість питань вікторини та залишить свої дані, методом випадкового жеребкування за допомогою онлайн програми.

Оголошення переможців: 7 березня.

Перейти до вікторини  https://cutt.ly/UAEUquiz

Діліться вікториною з друзями та рідними!

Розробка вікторини та надання призів здійснюється за підтримки проєкту ЄС Association4U.


Проєкт Association4U підтримує формування та посилення спроможності публічної адміністрації в Україні щодо розроблення та реалізації ключових реформ, обумовлених Угодою про асоціацію та Договором про поглиблену та всеохоплюючу зону вільної торгівлі між Україною та ЄС, здійснюючи це через сприяння наближенню українського законодавства до законодавства ЄС та підтримку комунікації Уряду з питань європейської інтеграції.

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла