Новий тур Євроквізу

 

Європейський Союз від початку широкомасштабного російського вторгнення стоїть пліч-о-пліч з Україною і надає їй всеохопну підтримку, водночас формуючи стратегію відновлення.

Відродження економічного потенціалу українського малого й середнього підприємництва, інституційне й законодавче реформування умов для сприятливого розвитку бізнес-середовища – один із ключових пріоритетів допомоги Україні у повоєнній відбудові та модернізації, а також на шляху до набуття нею повноцінного членства у Євросоюзі.

Яку саме підтримку від ЄС вже отримали і продовжують отримувати представники малого й середнього бізнесу в Україні? Дізнайтесь, спробувавши свої сили в міні-вікторині, розробленій у межах комунікаційної кампанії #РазомВистоїмо.

Вікторина триватиме з 13 листопада до 6 грудня 2023 року. Кожного дня у вас буде одна спроба зіграти та покращити свій результат.

Грайте та отримуйте 100 стильних і корисних подарунків від Представництва ЄС в Україні – 40 пледів (3 місце), 35 термокружок (2 місце) та 25 павербанків (1 місце).

Ці призи отримають 30 найкращих гравців першого рівня складності (до 14 років включно) та 70 – другого рівня складності (від 15 років). Крім того, усі 100 переможців будуть нагороджені електронними сертифікатами.

Переходьте за лінком https://euroquiz.org.ua/euroquiz?fbclid=IwAR04tIrcWOlcc5_U77s5TRbpZSOnDOptAthBYdYE_HGjf9W_0nAIIcgHlFU

 і змагайтесь за призи з фірмовою символікою ЄС

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Винахідник приносить світло в'язням темряви. Всесвітній день абетки Брайля