Palais de l'Europe головна будівля Ради Європи в Страсбурзі. Віртуальна подорож

 

Страсбургфранцузьке містечко, розташоване на кордоні Німеччини і Франції.

Страсбург був обраний столицею Європейського Союзу, оскільки місто стало символом примирення після Другої світової війни.

Саме тут знаходяться адміністративні органи Європейської ради. Європейський квартал відрізняється своєю особливою атмосферою і сучасною архітектурою. Палац Європи знаходиться саме в цьому кварталі, його неможливо сплутати з чимось іншим.

Палац Європи в Страсбурзі був побудований в 1975 році для Ради Європи – першої парламентської асамблеї міжнародної історії, яка була створена для найбільш тісного співробітництва європейських країн, політика яких заснована на дотриманні прав людини.

Він має чотирикутну форму, зведений з рожевого пісковику, а для його оформлення було використано багато скла ззовні і зсередини. На площі перед фасадом встановлені прапори країн – членів Європейського союзу, заснованого в 1949 році. Основна частина Палацу Європи зроблена як просторий амфітеатр, навколо якого розташовуються величезні сталеві конструкції з великою кількістю скла і мальовничі внутрішні сквери.


Унікальність Європейського кварталу полягає в тому, що модернізований Палац Європи зі скляними будинками оригінальної форми відмінно контрастує з його середньовічними будівлями.

Не завжди можливо здійснити подорож, щоб відвідати Раду Європи в Європейському кварталі Страсбурга . Але зараз можливо  віртуально оглянути  будівлі зі свого комп’ютера, смартфона чи мобільного пристрою. Побачити  повсякденне життя  міжурядової організації, яка займається захистом прав людини, сприянням демократії та захистом верховенства права в 47 країнах Європи. Запрошуємо всередину Палацу Європи, головної будівлі Ради Європи в Страсбурзі.

https://www.coe.int/en/web/about-us/virtual-visits?fbclid=IwAR2YYiEXKm1PSeJgkF2WC6AswskYgEJaaNWZLaq5gmmYb1OBsdEgtAVa06g

 

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла