Квіз #РазомДіємо

 

Вигравайте призи з фірмовою символікою ЄС у новій Євровікторині про те, як Європейський Союз підтримує громадянське суспільство та медіа в Україні.

З початком повномасштабного вторгнення українські організації громадянського суспільства виявилися винятково чутливими до суспільних запитів і здатними швидко та ефективно реагувати на них. Сьогодні Європейський Союз не лише продовжує надавати допомогу українським організаціям громадянського суспільства, але й нарощує та розширює її.

ЄС також підтримує українські медіа та журналістів в умовах нинішніх викликів і загроз, адже існування вільних, незалежних та професійних медіа, які публікують правдиві історії, сприяє зміцненню демократії та стійкості України.

Дізнайся більше про підтримку Євросоюзом українських організацій громадянського суспільства та медіа! Для цього натискай на кнопку «Грати» та відповідай на 10 запитань вікторини #РазомДіємо, що розроблена в межах однойменної комунікаційної кампанії Представництва ЄС в Україні.

Грати можна з 28 травня по 25 червня 2024 року, маючи по три спроби щодня. Важливо відповідати не тільки правильно, але й швидко, щоб отримати якомога більше балів на покращити своє місце у рейтинговій таблиці. Після завершення туру 100 гравців із найвищими балами (40 – з І рівня та 60 – з ІІ рівня) отримають подарунки від Представництва ЄС в Україні.

Квіз є частиною нової комунікаційної кампанії Представництва ЄС в Україні під назвою #РазомДіємо, що стартувала у травні й триватиме до липня 2024 року. Кампанія спрямована на висвітлення безпрецедентної і непохитної підтримки Євросоюзом українських організацій громадянського суспільства та медіа з перших днів повномасштабної війни. Завдяки цій підтримці вони мають можливість захищати права людини, дбати про інтереси соціально вразливих груп, розвінчувати ворожі фейки, підвищувати підзвітність органів державної влади та сприяти впровадженню реформ на шляху до ЄС.

Грай у квіз, здобувай нові знання і долучайся до розвитку громадянського суспільства та медіа в Україні!

Для участі перейдіть за посиланням:

https://euroquiz.org.ua/euroquiz?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1aegeqRplpbjn53ZYNtqdCXoIKi-YCTCV8LmG-2i2flcwY7qPYOYZhId8_aem_AZIKnvonByNOcKqnKVizNTZX8zqgUV9QcKncavaR1L4G_gaTQtVGF3KJG4VQbLQ2MyiQrlgXznwF6NUiHw9SZbBw

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

БЕЗПЕКА (ЦИ)ВІЛЬНИХ: Як не втратити зв’язок та Інтернет під час відключень електроенергії