Стань Послом європейської молоді: подай заявку до 30 вересня!

 

Набір на програму «Посли європейської молоді» знову відкрито!

Хочеш дізнатися більше про можливості ЄС для молоді, представити свою країну на міжнародному рівні та зробити внесок у розвиток спільноти? Бажаєш отримати нові навички і знайти друзів, які поділяють твої ідеї та інтереси?

Якщо тобі від 16 до 26 років, ти добре володієш англійською мовою і маєш громадянство країни Східного партнерства (Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова чи України), держави-члена ЄС або Великобританії, надсилай свою заявку сюди: https://euneighbourseast.eu/uk/news/latest-news/stan-poslom-yevropejskoyi-molodi-podaj-zayavku-do-30-veresnya/!

Подати заявку на участь у конкурсі необхідно до 30 вересня 2022 року. Відібраних кандидатів буде запрошено на співбесіду, після чого вони візьмуть участь в ознайомчих сесіях щодо програми та ЄС.

https://vimeo.com/611461686

Ініціатива «Посли європейської молоді» була запущена у 2016 році в рамках комунікаційної програми ЄС для Східного сусідства «EU NEIGHBOURS east».

Ініціатива «Посли європейської молоді» (YEAs) – це неполітична, добровільна й динамічна мережа, що об’єднує молодих людей з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова, України та країн ЄС і Великобританії. Мета мережі – інформувати молодь про співпрацю між ЄС і країнами Східного партнерства, демонструвати відчутні результати цієї співпраці, сприяти політичному діалогу щодо різноманітних тем, допомагати посилювати громадський активізм та співпрацювати заради кращого майбутнього.

Детальнішу інформації про конкурс та процес відбору можна знайти тут https://euneighbourseast.eu/young-european-ambassadors/.

 

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла