Євроквіз повертається! Зіграй у новий тур

 

Євроквіз повертається! На Вас чекають захопливі факти про Європу та Україну і 100 крутих наборів призів кожного місяця!

Перший тур Євроквізу-2024 присвячений 10-ій річниці підписання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Саме завдяки цій Угоді Україна зробила потужний стрибок до економічного і політичного зближення з ЄС.

Кожного дня з 27 березня по 18 квітня 2024 року у Вас з’являтимуться три нові спроби відповісти на 15 запитань квізу та збільшити свої шанси на перемогу.

Після завершення туру, 100 найбільш успішних гравців у двох рівнях гри отримають фірмові призи від Представництва ЄС в Україні:

25 наборів призів з новими флешками, книгами «ЄС та Я» або «Європа гра» і рефлекторами (1-10 місце у грі І рівня і 1-15 місце у грі ІІ рівня),

35 наборів з парасольками, книгами «Європа у 12 уроках» і силіконовими браслетами (11-25 місце у грі І рівня і 16-35 місце у грі ІІ рівня),

40 наборів з книгами «Паспорт ЄС», листівками, ручками та рефлекторами (26-40 місце у грі І рівня і 36-60 місце у грі ІІ рівня).

Дізнайтесь більше про зміст Угоди про Асоціацію прямо зараз – переходьте за посиланням https://old.euroquiz.org.ua/euroquiz , сміливо натискайте кнопку «Грати» та реєструйтесь у грі.

Бажаємо Вам успіхів! Здобувайте нові знання з Євроквізом!

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Винахідник приносить світло в'язням темряви. Всесвітній день абетки Брайля