Ютуб-проєкт з медіаграмотності «Чув»

 

Проєкт покликаний налаштувати аудиторію на проактивне вдосконалення персональних навичок з медіаграмотності та інформаційної гігієни.

У «Нумо.медіа» стартував ютуб-проєкт з медіаграмотності «Чув» від громадської організації «Спільнота активної молоді». Інтерв’ю із фахівцями з медіа, комунікацій, медіаграмотності та інформаційної гігієни, записані у проєкті, мають налаштувати аудиторію на проактивне вдосконалення персональних навичок з медіаграмотності та інформаційної гігієни для підтримки стійкості.

У першому випуску «Дипфейки нас переможуть?» із тренером з медіаграмотності ГО «Детектор медіа» Олександром Пирожковим розбирали, що ж таке «дипфейки», як їх розпізнати та захиститися він них. Обговорювали засади перевірки фактів на правдивість та важливість фактчекінгу для протидії масовому поширенню фейків.





Перший випуск присвятили дипфейкам, щоб показати, якою є ця технологія та її потенційні загрози, і привернути увагу потенційної аудиторії.

Глядачі серед низки практичних рекомендацій зможуть почути й поради щодо самонавчання від експертів у випусках проєкту «Чув».





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Винахідник приносить світло в'язням темряви. Всесвітній день абетки Брайля