В Берліні організували «Ніч вакцинації» з діджеями

 

У першу «Довгу ніч вакцинації» в німецькій столиці під час вечірки з діджеями у комплексі «Арена Берлін» від коронавіурсу щепились сотні людей.

У столиці Німеччини Берліні сотні людей взяли участь у першій «Довгій ночі вакцинації». У комплексі «Арена Берлін» у ніч на вівторок, 10 серпня, відбулися виступи техно-гуртів, а також вечірка у супроводі діджеїв, під час якої Червоний Хрест здійснював вакцинацію присутніх від коронавірусу .

Вечірка без танців

Хоча організатори і презентували захід як «вечірку вакцинації», щеплювання відбувалося з дотриманням усіх антикоронавірусних правил - у масках та з дотриманням дистанції.

Перед входом відвідувачів переважно молодого віку попереджали, що танці і святкування всередині комплексу заборонені, однак після щеплення, під час спостереження за його наслідками, кожен отримає безалкогольний напій, а настрій підтримуватимуть 19 діджеїв.

Акції «Довга ніч вакцинації» відбудуться у німецькій столиці також вночі 11 та 13 серпня. Їх організовують Червоний Хрест, столичний Сенат та спілка організаторів вечірок «Клубна комісія Берліна».


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла