64 українські студенти виграли стипендії Erasmus+!

Навчальний 2022-2023 рік 46 дівчат та 18 хлопців із Харкова, Києва, Львова, Миколаєва, Одеси та інших українських міст проведуть у вишах 15-ти країн ЄС та Великої Британії, вивчаючи літературу, журналістику, інноваційну медицину, хімію, політику, економіку й багато інших цікавих дисциплін.

Ще 69 українських студентів-кандидатів очікують у резервному списку й мають високі шанси пройти конкурсний відбір на навчання в європейській магістратурі.

Програма Erasmus+:

 дає можливість отримати рівень магістра у виші ЄС за обраною спеціальністю,

щомісячну стипендію у розмірі 1000 євро,

грант, що повністю покриває навчальну програму, проживання, вартість проїзду, страхування та візову підтримку,

доступ до мовних курсів

Як податися на магістерську програму Erasmus+

Конкурс оголошується кожного року восени. Знайти наявні магістерські програми підготовки за різними напрямками в університетах країн ЄС можна за цим посиланням:

https://www.eacea.ec.europa.eu/scholarships/erasmus-mundus-catalogue_en?fbclid=IwAR2VGfFkITv4ew9zrcjiyXMP-IpGJZbY8BoZTeMWZ2oc94fVL8-rPL_Zv4k

Еразмус+ є Програмою міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, молоді та спорту, що має на меті підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності і активного громадянства.

Програма підтримує можливості навчальної та академічної мобільності в освіті та для молоді, проєкти та партнерства і розвиток стратегій та співпраці.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла