Віртуальний концерт до Дня Незалежності України

 

У День Незалежності України запрошуємо всіх приєднатися до  онлайн концерту, який відбудеться у межах комунікаційної кампанії ЄС "Разом - ми Європа!"

Коли? 24 серпня 2022, 13:00

Де? Facebook сторінка Представництва ЄС в Україні

https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine

Ви побачите та почуєте улюблених артистів:

гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та B&B Project, а також Ніну й Тоня Матвієнко, Арсена Мірзояна, Марію Бурмаку, Павла Вишебабу (включення з фронту), Світлану Тарабарову.

 Додавайтеся до Facebook заходу, щоб не забути

https://www.facebook.com/events/1498973573896689/?acontext=%7B"ref"%3A"52"%2C"action_history"%3A"[%7B%5C"surface%5C"%3A%5C"share_link%5C"%2C%5C"mechanism%5C"%3A%5C"share_link%5C"%2C%5C"extra_data%5C"%3A%7B%5C"invite_link_id%5C"%3A396148225938307%7D%7D]"%7D

 

https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/videos/555658549686083

 Про проєкт «Разом ми – Європа»

Всеукраїнська комунікаційна кампанія «Разом ми - Європа", яка фінансується Європейським Союзом і реалізується у партнерстві з урядом України, офіційно стартувала у неділю, 21 серпня. 

Комунікаційна кампанія включатиме освітні, культурні, мистецькі заходи, спрямована на підвищення обізнаності українців про всебічну підтримку, солідарність та допомогу ЄС, яку вже надано Україні під час війни і яка триватиме надалі.

Програма "Разом ми — Європа" є просвітницькою і не обмежується територією України.

Її завдання — донести людям про те, наскільки Україна вже є інтегрованою у ЄС.

Від початку російської агресії ЄС мобілізував майже €7 мільярдів макрофінансової, бюджетної, гуманітарної, надзвичайної та кризової допомоги Україні. Водночас у рамках Європейського фонду миру було виділено €2,5 мільярда на підтримку Збройних Сил України та близько €425 мільйонів на цивільний захист населення.

Євросоюз посилив політичну, гуманітарну, фінансову й військову підтримку України й системно запроваджує безпрецедентні масштабні санкції проти Кремля. Водночас потужна підтримка надається українцям, які змушені були покинути Україну, рятуючись від війни, і перебувають зараз у країнах ЄС.


 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла