Перевір себе і отримуй подарунки! Вперше в Україні — національний тест з медіаграмотності.

 

Кожен українець та кожна українка зможуть перевірити, наскільки добре вміють розпізнавати фейки та протистояти ворожій пропаганді. Такою є мета організаторів національного тесту з медіаграмотності.

Акція пройде під час Глобального тижня медіаграмотності з ініціативи проєкту «Фільтр», Міністерства культури та інформаційної політики України спільно з програмою USAID «Мріємо та діємо» і проєктом «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність», які виконуються IREX.

До участі у тесті запрошені всі українці. Завдання можна буде виконувати лише один день, 27 жовтня, за посиланням, яке опублікують цього ж дня на сайті. Платформа для проходження тесту буде відкрита тричі на день протягом 30 хвилин. Початок тесту — об 11:00, 15:00, 19:00. За умовами акції, кожен учасник гарантовано отримає сертифікат, а 30 учасників, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей за найкоротший час, отримають подарунки. Це планшети, павербанки, колонки, рюкзаки, худі тощо.

Національний тест з медіаграмотності — це частина заходів від «Фільтра», присвячених Глобальному тижню медіаграмотності, який відзначають у всьому світі 24-30 жовтня.

https://filter.mkip.gov.ua/test-z-mediagramotnosti/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла