Долучайтеся! Квіз «20-та річниця найбільшого розширення ЄС»

 

Чи знаєш ти скільки років зайняв процес вступу до ЄС у Словаччини та Польщі? А якою була підтримка вступу до ЄС на референдумах в Угорщині та Естонії? Про все це ти можеш дізнатися у новому Євроквізі «20-та річниця найбільшого розширення ЄС».

На тебе чекають цікаві та неочікувані факти про 10 країн-членів ЄС, які приєднались до Євросоюзу у 2004 році. Граючи у вікторину, ти неодмінно дізнаєшся багато нового про економічний та соціальний розвиток Литви, Латвії, Естонії, Чехії, Словенії, Словаччини, Польщі, Угорщини, Кіпру та Мальти.

Зараз, коли Україна наближається до вступу до ЄС, цікаво пригадати, яким був шлях до Євросоюзу інших країн східної та центральної Європи. Приєднуйся до Євроквізу та збагачуй свої знання про майбутнє європейської України!

https://euroquiz.org.ua/euroquiz?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3-dVX9OFYi9GICCub1g4C5cAAN_Uc2m-pnGx2lDH8TBkpRMzItZiwdAzY_aem_AdPxAiQ8e_xY_tzDES0saPXlmBnkBrdAkr5rdH1HuZmXm863W-47NQm1LayxqoNjA3RDghBZzW-sdJ8VlUmSuxZW

На тебе чекають до 15 питань про результати історичного розширення Європейського Союзу. Сміливо натискай кнопку «Грати» та реєструйся у Євроквізі, щоб слідкувати за своїм рейтингом і змагатись за круті подарунки!

Кожного дня з 25 квітня по 26 травня 2024 року у тебе з’являються три нові спроби зіграти у квіз. Відповідай на питання правильно та швидко, щоб отримати якомога більше балів і потрапити до верхівки рейтингової таблиці.

 Після завершення туру, 100 найбільш успішних гравців (40 гравців І рівня гри і 60 гравців ІІ рівня) отримають фірмові набори призів від Представництва ЄС в Україні.

Можливо, це будеш саме ти!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Винахідник приносить світло в'язням темряви. Всесвітній день абетки Брайля