Підтримка України у продуманих деталях: Єлизавета ІІ обрала символічне вбрання для публічного виходу

 


Королева Єлизавета II офіційно відкрила лінію метро Elizabeth Line на вокзалі Паддінгтон у Лондоні. Вона була одягнута в жовте пальто та капелюх із блакитними квітами. Цей жест доцільно вважати ще одним із проявів підтримки України королевою Великої Британії, адже образи її Величності завжди продумані до найменших деталей.

Королева зустрілася з персоналом, ключовими співробітниками проєкту Crossrail, а також із персоналом Elizabeth Line, який керуватиме залізницею. Спочатку присутнім на відкритті повинен був молодший син королеви принц Едвард, але в останній момент Єлизавета II вирішила зробити це особисто.


Королева Великої Британії Єлизавета II зробила пожертву Комітету з надзвичайних ситуацій Британії (DEC) на заклик допомогти українцям, які втікають від російського вторгнення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Sun.

Благодійна організація подякувала британському монарху за «щедру пожертву». Букінгемський палац відмовився розкрити точну суму.

Королева Єлизавета ІІ в жовто-блакитному вбранні приймає ведмежа Паддінгтона 

Королева Великобританії Єлизавета ІІ, яка цьогоріч святкує свій Платиновий ювілей на престолі (70 років), запросила на чаювання відомого мультяшного персонажа – ведмедика Паддінгтона. 96-річну королеву Єлизавету прийшов привітати із Платиновим ювілеєм сам ведмедик Паддінгтон – улюбленець дітей з усього світу.

У той час, як за вікном відбувався парад на честь ювілею правління Єлизавети ІІ, вона разом із Паддінгтоном попивала чай із мармеладними сендвічами.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла