Солідарність Європи з людьми в Україні

 



Бранденбурзькі ворота у Берліні підсвітили кольорами українського прапора.


Бургомістерка Берліна Франциска Ґіффай зазначила, що це – знак солідарності з людьми в Україні. «Цим освітленням Бранденбурзьких воріт ми посилаємо чіткий сигнал разом з іншими європейськими містами…», – сказала бургомістерка Берліна Франциска Ґіффай.

Цю ініціативу підтримали також міста-побратими німецької столиці, зокрема, Париж та Лондон, де теж підсвітили відомі об’єкти.


Ейфелеву вежу в Парижі підсвітили кольорами українського прапора. Головна пам'ятка Парижа була в синьо-жовтих кольорах  протягом 3 днів.

В експлуатаційній компанії Ейфелевої вежі повідомили, що цей символічний акт ухвалили на прохання очільниці Парижа Анни Ідальго, щоб підтримати українське населення в умовах війни з росією.


До цього кілька громадських будівель у Франції та Європі також вбралися у кольори України, Зокрема:

Паризький готель Hôtel de Ville




Колізей в Римі

Прапор України освітлює символічний пам’ятник Риму. 

Це – жест солідарності з українським народом.



Британія і низка її посольств провели акцію солідарності з Україною.

Будівлю уряду Великої Британії підсвітили кольорами українського прапора на знак солідарності з Україною, а низка посольств вивісили прапор.

«Мої колеги-посли по всьому світу вивішують українські прапори на підтримку України, а будівлю №10 на Даунінг-стріт підсвітили синьо-жовтим», - написала посол Британії в Україні Мелінда Сіммонс.


МЗС Британії






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла