Планета Маленького Принца… у Франції

 

У Ельзасі, затишному куточку Франції, куди рідко заглядають туристи, працює  тематичний парк, присвячений одному з найулюбленіших персонажів французької літератури - Маленькому принцу.

Все в парку виконано в масштабах, що дозволяють дітям відчути себе героєм повісті Антуана де Сент-Екзюпері.


Відвідувачі  “Парку Маленького принца” зможуть зануритися в атмосферу найвідомішої історії Антуана де Сент-Екзюпері.

Прямо біля входу відвідувачі потрапляють на астероїд під номером B612, на якому мешкав Маленький принц. Як і годиться, тут росте прекрасна троянда під ковпаком і немає жодного баобаба. Зате є сад метеликів і лабіринт біля фонтану.

Родзинкою парку є дві великі повітряні кулі, що символізують планети, які відвідував Маленький принц. Піднявшись на них, гості зможуть помилуватися панорамою на гори Вогез зі 150-метрової висоти.

Але головні атракціони чекають відвідувачів на землі, де передбачений цілий комплекс високотехнологічних розваг: перегляд кіно у форматі 3D, інтерактивні діалоги зі створеними на комп’ютері персонажами казки Сент-Екзюпері.

Гості можуть проїхати по темному тунелю крізь час і простір.

Оскільки автор книжки був не лише відомим письменником, а й професійним льотчиком, у парку вистачає атракціонів авіаційної тематики. Тут можна, скажімо, посидіти в кабіні невеликого літака, політати на біплані тощо.

І, звісно, який же Маленький принц без вірного Лиса. У парку мешкає чимало ручних лисиць, із якими можна погратися.

“Наша цільова аудиторія — діти віком від 2 до 12 років і кожен дорослий, який пам’ятає, що колись був дитиною”, – каже один із творців проекту Джером Джіакомоні.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла