Ваш контакт «Бабуся» тепер онлайн. Онлайн курси для літніх людей, щоб допомагати їм бути на зв'язку з близькими в часи пандемії

 

У ці святкові дні неодмінно хочеться привітати своїх рідних. І хоч бути разом нам заважає карантин, ми можемо зв’язатись з ними!

18-річна студентка з Києва Вікторія Конащук завжди хотіла, щоб її дідусі та бабусі були з нею на зв'язку, незалежно від країни, відстані чи карантину у зв'язку з #COVID19. Але взаємного бажання спілкування виявилося недостатньо. Підтримувати контакт на відстані бабусям Вікторії заважала банальна відсутність досвіду з користування смартфоном і месенджерами.

Так у дівчини під час розв'язання сімейної проблеми з'явилася ідея курсів користування смартфонами для літніх людей – ITbabushka .

https://www.itbabushka.com/?fbclid=IwAR2QRvrzDOeO0R8vUWP__FYhtDQavSnKnvhmWu6z1-sV3sHeoh8Q8qHFh94

Перетворити ідею в успішний, сучасний проєкт Вікторії та її команді допомогла програма Upshift Україна Дитячого фонду ООН.

Читайте історію про те, як Вікторія зібрала команду ініціативних дівчат, які тепер разом навчають літніх людей користуватись інтернетом, популярним сервісами та спілкуванню онлайн.

https://www.unicef.org/ukraine/stories/teens-teach-pensioners-stay-touch-ukraine?fbclid=IwAR0cLe5xKvOdgzGfFF3-ibuEC_wl9SsG4wYk5kSpypIBY59tdlNa3JjR8N0





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Винахідник приносить світло в'язням темряви. Всесвітній день абетки Брайля