Маєте питання по темі COVID-19? Але не знаєте, де швидко знайти достовірну відповідь?Запитай у експерта

 

У соцмержах ми читаємо про COVID19 у знайомих, а в медіа – про заповнені лікарні та втомлених медиків. Щодня бачимо поради про лікування, дискусії щодо вакцини. Регулярно дізнаємось про історії людей, які перехворіли – настільки різні, що це заплутує. Інформації про коронавірус багато, і почути з-поміж неї правдиву і важливу  – нелегко.

В такій ситуації кожному з нас потрібні ті, хто допоможе знати найважливіше про COVID-19, почути те, що допомагає зберегти здоровя і життя, відрізнити правду від міфів. Ті, хто володіє перевіреними даними, може допомогти порадою і вказати, на що дійсно варто звертати увагу.

Такі люди – це вчені та доказові медики. Професіонали у своїх галузях, які вивчають коронавірус крізь призму різних наук, діляться досвідом один з одним і знають про кращі практики боротьби з COVID-19.

Зробіть пост у себе в Instagram із запитанням під хештегом #проковід  - і отримаєте відповідь від фахівця.

         Це - крутий проєкт від UNICEF Ukraine та INSCIENCE, який допоможе вам швидко перевірити дані чи спростувати недостовірну інформацію про ковід.

Тут лише наукові факти і доказова медицина.  Експерти проєкту відслідковують ваші питання за хештегом і дають на них відповіді на своїх Instagram-сторінках.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла