У Гамбурзі проходить фотовиставка "ETNOфотосесія" за участі дітей захисників України

 

У Генеральному консульстві України у Гамбурзі експонується фотовиставка "ETNOфотосесія" за участі дітей захисників України.

У соціальному фотопроєкті, реалізованому весною 2018 року, взяли участь 20 дітей учасників Антитерористичної операції/Операції об'єднаних сил, які захищають Україну від ворожої навали Російської Федерації. На фотографіях зображені діти українських воїнів в унікальному національному одязі, зібраному з різних куточків України.


За задумом авторів, "проєкт втілює красу, різнобарв'я, національну ідентичність та майбутнє нашої держави, тобто те, що з 2014 року боронять своєю кров'ю наші військові на сході України".


Раніше цю виставку вже експонували як в Україні (Львів, Одеса, Херсон, Київ), так і за її межами (Грузія, Польща, Велика Британія, Ірландія).


Робота над "ETNOфотосесією" тривала протягом двох місяців. Національні строї було надано з приватної колекції подружжя Роксолани та Олександра Гривулів. Ідея проєкту належить директору Благодійного фонду «Здійсни мрію» Уляні Флишко та дружині учасника Антитерористичної операції Наталії Воят.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла