Представництво ЄС в Україні оголошує конкурс

 

Спеціально до Дня української мови та писемності, який відзначається 9 листопада, Представництво ЄС в Україні оголошує конкурс на підтримку та популяризацію європейської літератури, адаптованої для українських читачів, скоротивши відстань між Європою та Україною.

Розкажіть історію про вашого улюбленого європейського автора/авторку чи книгу, видану українською мовою, яку вже прочитали або плануєте прочитати та виграйте класні тематичні призи.

 Умови участі у конкурсі:

1. Підпишіться на сторінку Представництва ЄС в Україні: https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/

2. З 3 по 6 листопада опублікуйте свою історію на власній сторінці. Пост має бути видимим для всіх. Для того, щоб  змогли вас ідентифікувати, завершіть його хештегами #ПрямуємоРазом та додайте лінк на ваш пост з історією в коментарях під цим постом.

Дописи, які є образливими або дискримінаційними, містять нецензурну лексику, пропаганду жорстокості, насильства або вміст, не призначений для неповнолітніх, не прийматимуться до участі в конкурсі. Беручи участь у конкурсі, ви підтверджуєте, що під час оголошення переможців організатор може вказати ваше ім’я на фейсбуці.

9 листопада за допомогою random.org ми оберемо двадцятьох переможців серед учасників, що виконали правила конкурсу.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла