Психологічна підтримка себе та близьких для цивільних


 

Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі "Дія. Цифрова освіта" серіал про психологічну підтримку для цивільних під час війни.

 

Психологічний стан та здоров’я під час військових дій є вкрай важливим. Велика кількість людей переживають виснаження, спустошення, втому, відчувають тривогу й напругу. У курсі психологи сформулювали корисні поради, які допоможуть кожному опанувати себе в критичних умовах.

Ви дізнаєтеся, як допомогти близьким та рідним підтримувати здоровий психічний стан в умовах війни.

Серіал навчає, як пережити страх чи кризу, як заспокоїти дітей, а також розповідає про те, як впоратися з негативними думками, вирішувати непорозуміння з близькими, як пережити травму та жити далі.

У створенні серіалу взяли участь три психологи, які дали не лише теоретичні поради, а й практичні.

Серіал складається з 14 серій, кожна з яких триває 3-5 хвилин ,і доступний для перегляду на платформі "Дія. Цифрова освіта".

https://osvita.diia.gov.ua/courses/psihologicna-pidtrimka-sebe-ta-blizkih-dla-civilnih

Курс Міністерства цифрової трансформації України створено спільно з програмою за підтримки проєктів ПРООН в Україні «Права людини для України», який впроваджується та фінансується Міністерством закордонних справ Данії, та проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується за фінансової підтримки Швеції.

Дія. Цифрова освіта — національний проєкт із розвитку цифрової грамотності. Мета проєкту — навчити цифрової грамотності 6 млн українців за 3 роки. На онлайн-платформі розміщено понад 70 безоплатних освітніх серіалів. На порталі вже зареєструвалися на навчання понад 1 млн українців.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла