Українські парамедикині стали героїнями фігурок Lego

 

Компанія Lego Brickmania, що розробляє іграшки на військову тематику, присвятила серію фігурок відважним українським парамедикиням та військовослужбовицям.

Автор серії іграшок – засновник Lego Brickmania Ендрю Бікрафт у своєму твіттері зазначив, що захоплений сміливістю та відданістю українських військових і, зокрема, жінок.

«Ми випустили LEGO-версії деяких з багатьох дивовижних жінок, які захищають Україну  після того, як росія вдерлася в Україну. Мій дідусь був медиком у Другій світовій війні, і я глибоко поважаю бойових медиків та інших, хто бореться з російським фашизмом в Україні сьогодні».



Аліна Михайлова – 27-річна активістка та волонтерка. Коли в Україні розпочалася повномасштабна війна, дівчина вирушила на фронт добровольцем. Там вона рятує поранених українських військових.





Анна Архіпова – 22-річна захисниця-медик. Служить у 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний яр".








Катерина Галушка – 25-річна волонтерка-госпітальєр, парамедик. 5 березня вона втратила на війні коханого – командира взводу Антона Гевка. Він загинув у бою під Маріуполем від кульового поранення. Перед цим встиг підбити танк.




Це вже не вперше, коли компанія Lego Brickmania присвячує свої іграшки українським військовим. Так, на початку повномасштабного вторгнення вони випустили фігурки президента України Володимира Зеленського, завдяки продажу яких вдалося зібрати кошти на підтримку України.

 

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла