Без сім’ї ми як без серця, Без сім’ї – як без душі.


Щорічно 15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї (International Day of Families).Це свято було проголошене резолюцією Генеральної Асамблеї ООН у 1993 році, усвідомлюючи роль сім’ї в житті суспільства.

Ми часто сваримось, часто не спілкуємось, часто навіть не згадуємо про своїх батьків або прабатьків. Бо сім’я для нас — це щось буденне та саме собою зрозуміле. Насправді родинні зв’язки ледь не найцінніше, що ми маємо. Якщо хочете довести це своїм дітям або партнерам, або батькам, не сперечайтеся, навіть не кажіть нічого — просто подивіться цей мультфільм.

Father And Daughter/Батько та дочка, отримав «Оскар» в 2001 році і безліч інших престижних нагород. Філософська стрічка від європейських аніматорів розповідає історію життя батька та дочки. Вони разом гуляють, спілкуються, катаються на велосипедах. Та одного разу дочка лишається сама — вона вже доросла й у неї є власна сім’я. Минають роки, вона старшає, старішає, але кожного дня вона згадує про своє дитинство, проведене поруч із татом.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла