Додаток Rivet – легка та зручна практика читання англійською мовою для дітей. До дня народження Google!

У сучасному світі діти починають вивчати англійську мову з раннього віку. У більшості випадків – це початкова школа, а подекуди й дитячий садок. Опанувавши перші навички читання англійською мовою, учні вдосконалюють свої знання, а вже згодом використовують їх, щоб дізнатися про все, що їх цікавить. Читання англійською мовою – одна з найважливіших навичок, яку здобувають та розвивають діти під час вивчення іноземної мови.
Google запустила безкоштовну дитячу онлайн-бібліотеку для вивчення англійської. Додаток Rivet, створений робочою групою експериментальних продуктів Google для дітей, щоб допомогти їм легко та безкоштовно практикувати свої навички читання англійською мовою.

У цифровій бібліотеці наразі міститься понад 3500 книг, які відсортовані за рівнем складності та за категоріями. В процесі читання книги можна прослухати будь-яку частину тексту або відтворити кожне слово окремо. У додатку є  книги на різноманітні теми: від тварин до науки.
Щоб опанувати читання, потрібна наполеглива праця та багато терпіння. Rivet винагороджує старання юних читачів балами та значками, а також персоналізує досвід аватарками, темами та рекомендованими книгами відповідно до рівня та інтересів кожного читача. Сюрпризи, цікаві ігри та грайливий інтерфейс тримають дитячу увагу та заохочують більше проводити часу за практикою читання.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла