Казка на ніч від супергероїв: Кріс Eванс, Галь Гадот та багато інших


Громадські організації започаткували кампанію, в якій зірки музики, кіно та телебачення читають книги для дітей під час карантину. Ініціаторами такої активності, під час пандемії коронавірусу, були акторки Дженніфер Гарнер («Привиди колишніх подружок», «День Святого Валентина») та Емі Адамс («Заміж у високосний рік», «Американська афера»).



Популярні акторки та мами створили сторінку в Instagram і покликали своїх колег почитати улюблені книги дитинства.

«Save with stories» (Бережи історії) була створена для того, щоб розважати малих бешкетників вдома та дати відпочити їх батькам. Проте у захваті не лише малеча, а й дорослі. Також це стане гарним приводом трішки попрактикувати свої навички у вивченні англійської.
Свої улюблені історії уже прочитали такі популярні актори як Кріс Еванс («Ножі наголо»), Марго Роббі («Одного разу в Голлівуді»), Галь Гадот («Диво-жінка»), Джейк Джилленгол («Шульша»), Брі Ларсон («Капітан Марвел»), Кріс Пратт («Вартові галактики»), Емілія Кларк («До зустрічі з тобою») та багато інших.

Переходь за посиланням і насолоджуйся під час карантину. Не засмучуйся, якщо передивився усі відео на сторінці за раз, адже з кожним днем виходить нове.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла