Чарівні бронзові фонтани


Творіння польської скульпторки Малгожати Ходаківської



Ретельна робота над кожною скульптурою і доведення результату до ідеального забирали у польської скульпторки Малгожати Ходаківської в середньому 2-6 місяців.
Починалася робота з начерків ідей, також вона детально обмірковувала, як саме вода повинна вписуватися в кожне її творіння.
Творчий підхід і увагу до деталей зробили її роботи досить вражаючими і надихаючими. Вода в цих фонтанах часто грає незвичайну роль, наприклад, стає спідницею або крилами.
Важка бронза в роботах Малгожати Ходаківської (Małgorzata Chodakowska) - чарівний пластилін, з якого створюються прекрані форми. Фігури ніби рухаються в ексцентричному танці, де бризки води підхоплюють їх ритм.
Ритм у цьому житті не завжди буває настільки інтенсивний, і ми можемо це спостерігати в інших роботах скульптора. Мовчазні, задумливі образи дів і вода, що тихо стікає по їх долонях, уособлюють вже інший бік жіночої краси, з якою нас знайомить майстер. Її граційним героїням під силу час, вони немов дивляться вглиб себе, не помічаючи метушні сучасного життя ...



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла