Словенська секція IBBY є спонсором Міжнародного дня дитячої книги 2020!


Як відзначатиметься Міжнародний день дитячої книги 2020

Щорічно, починаючи з 1967 року, 2 квітня, в день народження Ганса Християна Андерсена, на всіх континентах Землі відзначається Міжнародний день дитячої книги, з кожним роком єднаючи все більше дітей та дорослих навколо дитячої книги та читання.
Щороку одна з країн, де є національна секція IBBY ( нині 80 країн світу) на конкурсній основі стає спонсором проведення свята. Країна-спонсор визначає тему Дня дитячої книги, запрошує відомого художника-ілюстратора для створення Плакату та автора, який пише Послання до дітей світу. У 2020 році спонсором Міжнародного дня дитячої книги стала Словенська секція IBBY.
 Плакат Міжнародного дня дитячої книги


« Цей рік буде особливим для Міжнародного дня дитячої книги. Більшість з нас знаходиться вдома в режимі ізоляції. Тим не менш, це не заважає нам відсвяткувати Міжнародний день дитячої книги. Словенська національна секція  IBBY, спонсор МДДК-2020, вигадала новий спосіб розділити це свято з усім світом. Все, що вам необхідно – це телефон, щоб записати та відправити відео-звернення», - говорить виконавчий директор IBBY Ліз Пейдж.

Відео звернення надсилайте на адресу tinabilban@gmail.com.
Відео будуть опубліковані на сторінці Facebook
та на вебсайті Секції https://www.ibby.si/index.php/icbd-2020



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла