МІЖНАРОДНИЙ телевізійний ФЕСТИВАЛЬ «СЕРЦЕ ЄВРОПИ». У конкурсі телефестивалю взяли участь 8 проєктів Національної суспільної телерадіокомпанії України

 

Міжнародний телевізійний фестиваль «Серце Європи» — це перший фестиваль телевізійної продукції, повністю присвячений країнам Центральної та Східної Європи. Метою фестивалю є популяризація та активізація телевізійної творчості регіону, а також популяризація суспільних ЗМІ та посилення їх ролі в медіаландшафті всієї Європи.

Перший Міжнародний телевізійний фестиваль «Серце Європи» проходить в гібридній моделі в листопаді 2021 року. У рамках першого  Фестивалю - кіно- та онлайн-покази номінованих програм та супутніх заходів.

Організатором фестивалю виступає Telewizja Polska, яка запросила до участі в ньому суспільних мовників та авторів із понад десяти країн Центральної та Східної Європи.

У конкурсі телефестивалю взяли участь 8 проєктів Національної суспільної телерадіокомпанії України:

«Бабусю, розкажи про Голодомор»,

«Колапс: як українці зруйнували імперію зла»,

«Люди Зони»,

«Майдан. Шість літер нашої свободи»,

«MonoKate», «Візуальний код», «Відтінки України»

і «Невидима правда».

Фестиваль «Серце Європи» - це форум для мистецької дискусії про дух  регіону, а також простір для спільної діяльності, яка сприятиме зміцненню співпраці між країнами регіону.  

Доступ до виробництва  доступний з 3 по 30 листопада.

Безкоштовний  показ фільмів онлайн: https://en.heartofeurope.tvp.pl/?fbclid=IwAR0QxJW0JU8-NFgiBI-VKZYIZakS7m-Fbuit5RHx4_Ivb1WGrP5-lrluQMM

Фільми та програми, доступні в рамках Фестивалю, будуть показані в оригінальних версіях з англійськими субтитрами.

 

 

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла