Використайте шанс перевірити знання польської та долучитися до доброї справи

 

11 листопада кожен, хто бажає, може написати онлайн-диктант польської мовою, щоб перевірити свою грамотність, отримати призи й долучитися до благодійності.

Безкоштовний навчальний портал Dyktanda.pl запрошує на благодійний диктант з польської мови до Дня Незалежності Польщі, який відзначатиметься 11 листопада.

Диктант відбуватиметься в режимі онлайн, участь у ньому є безкоштовною. Потрібно тільки попередньо записатися на сторінці https: https://dyktanda.pl/dyktando-na-swieto-niepodleglosci-2021

Осіб, які виявлять бажання перевірити свої знання з польської орфографії та пунктуації, поділять на вікові категорії: дорослі, молодь, діти. Відповідно, для кожної з них буде свій текст диктанту та час його написання.

Зокрема, учні 1-3 класів писатимуть онлайн-диктант у четвер, 11 листопада, з 10:00 до 10:30.

Учні 4-6 класів - з 12:00 до 12:30.

Учні 7-8 класів - з 15:00 до 15:30.

Учні ліцеїв, технікумів - з 17:00 до 17:30.

Дорослі писатимуть диктант з 19:00 до 19:30.

Благодійність диктанту заключається в тому, що за кожного учасника організатор перекаже по 1 злотому на ціль, яка переможе в голосуванні (лікування, екопроєкти, закупівля обладнання для реабілітації тощо).  У голосуванні зможе взяти участь кожен, хто напише диктант.

Увага!!! Найграмотніші учасники онлайн-диктанту з польської мови в різних вікових групах отримають призи: грошові ваучери на суму від 50 до 200 злотих для використання в онлайн-магазині Dyktanda.pl, а також коди на знижку 20-30% для покупки в цьому магазині.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла