Кохання та романтика. Чудові історії Джоджо Мойєс

 

Англійська журналістка і письменниця Джоджо Мойєс входить в число найбільш затребуваних авторів в сучасній літературі. Її перу належать десятки художніх творів, створених в жанрі любовного роману. Практично кожне творіння письменниці стає бестселером.

Джоджо Мойєс народилася і виросла в Лондоні. До того як отримати визнання на письменницькому терені, Джоджо працювала в різних сферах діяльності. Вона була і диспетчером таксі, і складачем тексту по системі Брайля, і упорядником невеликих рекламних брошур.



У 1994 році, ставши стипендіаткою щоденника The Independent, вона прослухала університетський курс журналістики. Працювала журналісткою протягом десяти років, дев'ять років з яких – у The Independent як репортер новин, помічник редактора та коректор з мистецтва й медіа.


Виключно письменницькою діяльністю Джоджо Мойєс зайнялась з 2002 року, коли була видана її перша книга «Щасливі кроки під дощем». З того часу вона написала ще одинадцять романів, які набули широкого визнання.


Вона двічі здобула премію Асоціації любовних романістів у номінації «Любовний роман року», а за роман «До зустрічі з тобою» отримала премію «Книга року» від Galaxy Book Award, 8 мільйонів примірників якого продано по всьому світу. За сценарієм, написаним Джоджо, роман було екранізовано в червні 2016 року. Фільм мав величезний успіх у касових зборах.

 Її зворушливі історії кохання посідають перші позиції у списках бестселерів «The New York Times», їх перекладено багатьма мовами світу.

Час від часу вона пише статті для популярних газет, але це вже не є основною справою її життя.


Сьогодні письменниця проживає в Ессексі з сім`єю і продовжує щороку радувати своїх шанувальників життєвими іронічно-сентиментальними історіями, які, мабуть, не були б настільки затребувані на книжковому ринку, якби в них не були присутні настільки непередбачувані сюжетні лінії.


Роман «До зустрічі з тобою» - зворушлива історія про кохання наперекір усім перешкодам.

Луїзі подобалося працювати в маленькій кав’ярні. Вона розуміла, що не закохана у свого хлопця. Але дівчина й уявити не могла, що зустріч із чоловіком, прикутим до інвалідного візка, змінить її життя… Вілл розумів, що після жахливої аварії він не зможе жити на повну силу і хотів припинити це беззмістовне існування. Він не здогадувався, що за кілька хвилин у його життя увірвуться радість і кохання, ім’я яким – Лу…


«На крилах мрій» - чудова історія, сповнена ніжності та романтики.

Наташа Маколей – успішна адвокатка. Щодня вона захищає права дітей, але у її власному житті – суцільна плутанина. Дивні стосунки з колишнім чоловіком та невизначені – з теперішнім другом, проблеми на роботі. Як дати лад цьому всьому?

Сара – онука талановитого вершника Анрі Лашапеля. Дідусь вклав у неї всі свої знання, що стосувалися коней та майстерності верхової їзди. Він бачив в онуці здійснення власної мрії. Проте зараз Сара залишилася сам на сам із викликами дорослого світу…

Здається, для цього не було жодних передумов і все сталося зовсім випадково, та у непростий період життя кожної з героїнь їхні долі перетинаються. Доросла жінка та дівчинка-підліток – вони зустрілися, щоб врятувати одна одну…

Занурюйтесь у захоплюючий світ зворушливих історій кохання від Джоджо Мойєс!

 

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла