Парк Астерікс


Напевно, кожен з нас бачив знятий за коміксами фільм про пригоди Астерікса та Обелікса, з Жераром Депардьє у головній ролі. Французи шанують свою історію і своїх героїв, і тому недалеко від Парижа можна відвідати парк розваг Астерікс, де відтворена атмосфера і сюжетна лінія відомих коміксів.


Це захоплююча подорож по 6 періодах історії від Стародавньої Галії до наших днів, фантастичні атракціони, ефектні видовища, чарівний і одночасно божевільний кінотеатр, авантюрні пригоди, нові зустрічі та знайомства.



Всього парк пропонує більше 30 атракціонів і безліч театральних майданчиків, де постійно відбуваються костюмовані вистави, в яких може взяти участь кожен бажаючий.




Мертва петля
Якщо ви мрієте піднятися в небо, будьте обережні - бережіть крила! Спуск обіцяє бути захоплюючим! Атракціон Goudurix - мабуть, найбільш вражаюча «мертва петля» у всій Європі! На висоті 36,5 м подолати 950 м підйомів, спусків і запаморочливих поворотів зі швидкістю 75 км / год - справжня адреналінова пригода!


Тунель Зевса
Величезний Кам'яний Зевс посадить вас на кінчик свого язика, і ви підете в запаморочливу подорож!  






Річка Еліс
Невеликий перепочинок, і ви відправляєтеся по річці Еліс (Riviere d'Elis) на симпатичних грецьких човниках. Але не розслабляйтеся - попереду вас чекає зіткнення з Лернской Гідрою! Ця міфічна змія з сімома головами, з якою боровся сам Геракл, може крутити вас у своїх щупальцях з приголомшливою швидкістю!

 Дельфінарій
Бог морів Посейдон дає в своєму театрі незвичайне дійство за участю дельфінів і морських котиків. Досить спуститися в нижній ярус театру, щоб зовсім близько побачити морських тварин, що граційно ковзають у воді.



 Водяний експрес
Якщо ваше найзаповітніше бажання - допомогти Обеліксу, то водний трамвайчик Menhir Express надасть вам таку можливість! Спуск з невисоких гір, мінімум бризків ... Головний сюрприз чекає вас попереду - справжня водна феєрія!

Паризька вулиця
Галли були талановитими ремісниками. В епоху Середньовіччя вони досягли вершини ремесла. Скульптори по дереву, гончарі, ковалі… Пройдіться Паризькою вулицею, подивіться на них, зайдіть в майстерні і поспостерігайте за їх роботою, розділіть з ними їх пристрасть до творчості. 

А якщо раптом зголоднієте, то загляньте в ресторан Halte des Chevaliers! Там вас чекає королівський бенкет!
Гуляючи парком, будьте уважні! Ви можете зустрітися з добре відомою зграєю розбійників... Це вони організували змову з метою викрадення Джоконди! Це їм відома величезна кількість всіляких фокусів і хитрощів. Це вони підготували для вас феєрверки і дивовижні трюки - пригоди тривають!








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Винахідник приносить світло в'язням темряви. Всесвітній день абетки Брайля