Європейський тиждень сталої енергії в Україні


Щоб дати раду у вирішенні проблеми глобального потепління, сьогодні  відкрився Європейський тиждень сталої енергії в Україні.
Європейський тиждень сталої енергії (EU SEW) - найбільший захід, присвячений відновлюваним джерелам енергії та ефективному використанню енергії в Європі та за її межами.
Під час нього відбудуться численні заходи з популяризації питання екологічної відповідальності як пересічних громадян, так і міської влади й держави загалом.
Він об'єднує державні органи, приватні компанії, неурядові організації та споживачів для просування ініціатив з енергозбереження та популяризації відновлюваних джерел для отримання чистої, безпечної та ефективної енергії.
EU SEW, створена Європейською комісією в 2006 році, організована Виконавчим агентством у справах малих і середніх підприємств (EASME) в тісній співпраці з Генеральним директоратом з енергетики.
Кожен приносить щось своє в EU SEW. Це ідеальна платформа для обміну ідеями та ноу-хау, а також для створення альянсів і Енергетичного союзу, в основі якого:
• Енергоефективність.
• Декарбонізація економіки.
• Дослідження, інновації та конкурентоспроможність.
Дізнайтеся більше з відеозвернення посла Матті Маасікаса, голови Представництва ЄС в Україні.
До вашої уваги розклад заходів у межах Європейського тижня сталої енергії онлайн 23–28 червня 2020 року.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

Винахідник приносить світло в'язням темряви. Всесвітній день абетки Брайля