Красейов: парк розваг поміж динозаврами


Парк Науки і Розваг в Красейові (Польща) складається з двох частин. Парк Юрського періоду,  де можна відкрити таємниці динозаврів, та Парк Науки і Еволюції Людини – інтерактивний музей, де розповідають про дивовижну долю людства і використовують новітні технології для кращої ілюстрації нашої передісторії. 
Парк у незвичайний спосіб розповідає про історію нашої планети – від самих початків, знайомлячи нас з силезавром, знайденим саме тут, у Красейові, і до сьогодення. Для любителів нових технологій  тут справжнє свято – з допомогою спеціальної програми «Палєотест» для смартфона, ще вдома можна розпочати подорож таємницями передісторії. Завдяки цій програмі на терені інтерактивного музею отримаєте додаткові розваги, а цілий комплекс ЮраПарку варто відвідувати з аудіогідом. 
Які ж розваги чекають на вас у Красейові? 
Переступивши поріг Парку Науки та Еволюції Людини, стаємо свідками фантастичних змін і долучаємось до вибраного племені, що подорожує в часі – темпонавтів. 
Це - найсучасніший музей, який переповідає історію людства у Європі у такий цікавий спосіб.
Тунель часу -  магічне місце, що гарантує незабутню пригоду. У спеціальній машині, так би мовити, в капсулі часу у трьохсотметровому тунелі починаємо подорож крізь мільярди років існування Всесвіту. Це найдовше  3-Д кіно у світі. 
Павільйон Палеонтології – найбільший у Європі, демонструє скам'янілості земноводних і плазунів, які можна побачити через скляну підлогу. Експозиція «Світ Опольського Динозавра», зроблена «наживо» - це єдиний музей  у світі, розміщений над діючими палеонтологічними розкопками. Тут можемо побачити реконструкцію скелета найдавнішого з досі знайдених прадинозавра Силезавра Опольського, знайденого скульптором Мартою Шуберт. 

Екземпляри, виставлені в ЮраПарку, виконані  палеоскульпторами з великою увагою до деталей та у відповідності до останніх відкриттів і стандартів у палеонтології. Серед консультантів Парку працюють всесвітньо відомі експерти та дослідники динозаврів, а також вчені, які займаються реконструкцією доісторичного світу. Майже 70 видів – близько 200 моделей тварин роблять ЮраПарк найбільшим об’єктом такого типу в Європі. 







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла