В гостях у Діснея в Парижі


Діснейленд - одна з найпопулярніших визначних пам'яток сучасності, де мріє побувати не тільки кожна дитина, але і кожен дорослий. Найпопулярніший Діснейленд знаходиться в Парижі, і сьогодні ми розповімо тобі цікаві факти про цю казку. 

Один з найпопулярніших персонажів мультиків Діснея - Міккі Маус. Актор, який розважає відвідувачів парку в костюмі Міккі,  має в своєму розпорядженні аж 290 костюмів, в той час як у Мінні Маус є лише 200. 


 У парку є пожежне депо, на його другому поверсі видно кімнату Уолта Діснея. Коли той був живий, відвідувачі парку дізнавалися по включеному світлі, що казкар знаходиться в своїй квартирі. Але тепер світло там більше не горить. 


У Діснейленді існує правило під назвою No Sad Kids. Якщо співробітник парку бачить, що дитині сумно або вона плаче, то пригощає малюка морозивом та іншими солодощами.
У парку не продають жуйку, оскільки не всі відвідувачі доносять пожовані жуйки до урни, і потім ті прилипають до підошви або навіть одягу відвідувачів. Також в Діснейленді не продається арахіс, це пов'язано з великою кількістю людей, які страждають алергією на цей горіх. 


Біля замку Сплячої Красуні зарита капсула, всередині якої захована таємнича записка. Прочитати послання вдасться лише коли парку виповниться 80 років, у 2035 році.


На атракціоні The Haunted Mansion знаходяться 999 привидів, які постійно лякають відвідувачів. Якщо відвідувач ні разу не злякається, то отримає подарунковий сертифікат безстрашного переможця.
Для того щоб атмосфера в Діснейленді була більш реалістичною, на території парку спеціально встановлені ароматизатори. Вони розпилюють приємні запахи моря, гарячих пиріжків, лісу, квіткового гаю і підпаленого дерева.
У парку є "Світ Індіани Джонс", в якому знаходиться справжнісінький реквізит, що використовувався у фільмі. А в місцевості "Піратів Карибського Моря" можна знайти справжній череп людини. 

У Диснейленді живуть 200 кішок. Вони - справжні співробітники парку, адже захищають територію від гризунів.  


Ще більше цікавих фактів за посиланням: 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Віденська кава Юрія Кульчицького

Грайте в онлайн-гру “Хайп проти Правди” та отримайте шанс відвідати штаб-квартиру НАТО в Брюсселі

План Джорджа Маршалла